La millor informació del ValènciaCF en valencià

Hugo Duro i Jaume tornen amb el grup; Maxi no s’exercita
,

Hugo Duro i Jaume tornen amb el grup; Maxi no s’exercita

COMPARTIR

El València s’ha exercitat hui a la Ciutat Esportiva de Paterna al primer entrenament després d’acabar l’stage a Suïssa. L’equip de Gattuso va anar de més a menys, ja que començà amb una gran victòria davant el Borussia Dortmund, però tancà la gira amb una derrota per 5 a 2 davant l’Stuttgart on s’evidenciaren els problemes defensius.

Maxi és baixa

A esta sessió matinal, segons ElDesmarque, el tècnic italià tenia a la seua disposició a tots els futbolistes excepte a un: Maxi Gómez. Açò significa que Hugo Duro i Jaume Doménech -que eren les altres dos baixes habituals- ja han tornat a exercitar-se amb el grup. De moment, Hugo Duro no ha disputat cap minut de la pretemporada.

Futur de Maxi

El davanter uruguaià està pendent del seu futur. El Brujas pot realitzar una oferta de 12 milions d’euros, però segons Radioesport, el València li dona a Maxi un valor per damunt d’esta xifra. El club belga està pendent d’una venda de 30 milions per a poder anar amb tot a per Maxi, per tant, fins que no es concrete la situació està paralitzada.

Següent amistós

Esta vesprada, l’equip tornarà a entrenar-se a les 19:00 h. Serà a portes obertes, per tant, qualsevol valencianista que vulga apropar-se a Paterna a veure als jugadors pot fer-ho. El pròxim amistós que disputarà el conjunt blanquinegre serà este dissabte 30 de juliol davant el Nottinghamm Forest, equip dos vegades campió de la UEFA Champions League.