ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hi ha empresaris que volen presentar ofertes per a comprar el València

Per Alex Alfaro · 06 Septembre, 2023

El final de Peter Lim al València està cada vegada més a prop. No hi ha res que desitge més el valencianisme i és que la gestió de l’empresari nascut a Singapur no ha pogut ser pitjor. Després de 9 anys, el club de Mestalla es troba possiblement en un dels seus pitjors moments de la història.

Finalitzat el mercat de fitxatges, s’ha tornat a deixar més que clar que Peter Lim no té gens d’interés en què el club remunte i torne a ser un equip competitiu. Al llarg d’aquest estiu, el València ha tancat la finestra dels fitxatges amb un marge en el Joc net Financer de més de 10 milions. L’ordre de Lim és clara: reduir al màxim el cost de plantilla amb l’objectiu que no hi hagen més pèrdues.

El València any rere any va perdent potencial. No sols es tracta de pèrdua econòmica, perquè quadrar números seria una estratègia coherent si s’executara una bona gestió mitjançant la qual compres car, però revens més car per a ser sostenible. Sinó que la pèssima gestió durant aquest temps ha portat al fet que el València haja de perdre jugadors per a poder quadrar els números i suplir aquestes baixes amb jugadors de la pedrera.

La venda de les accions per part de Peter Lim, el dia que ocórrega, serà segurament la notícia de la dècada en el valencianisme. És el moment que el valencianisme espera amb ganes i l’única esperança que hi ha en l’horitzó perquè canvie la situació actual.

Però tot això és un tema que depén únicament de Peter Lim. Fins que no canvie d’opinió no serà possible eixe  canvi accionarial a no ser què es produïra, encara que sembla molt poc probable, un moviment polític que duga a terme un mecanisme que aconseguisca llevar-li les accions a Peter Lim.

Segons ha informat el periodista Fran Guaita, hi ha empresaris importants que li plantejaran, en els pròxims dies, a Carlos Mazón (President de la Generalitat) i a Maria José Catalán, alcaldessa de la Ciutat de València, que bloquegen a Lim amb el Nou Mestalla i de cap manera li concedisquen un nou conveni.

A més, este mateix periodista afirma que hi ha empresaris que es veuen amb capacitat de portar ofertes per a comprar-li el València a Peter Lim. Consideren que la part política és clau i fonamental i confien a pactar una eixida negociada del club per part de Peter Lim.