ACTUALITAT  

El possible onze del València davant la Reial Societat

Per Mauro Pérez · 16 Maig, 2024

L’equip de Rubén Baraja, minvat per les baixes, intentarà retallar punts davant el conjunt txuri-urdin que busca assegurar la seua classificació matemàtica per a competicions europees.

El tècnic Rubén Baraja,no podrà comptar amb Pepelu ni amb Hugo Duro, els qui s’han sumat a la llista de lesionats. Esta llista ja incloïa a jugadors clau com Jesús Vázquez, Fran Pérez, Mouctar Diakhaby i Jaume Doménech. Estes absències compliquen encara més la tasca del València en este decisiu partit.

L’absència de Pepelu en el centre del camp deixa una gran incògnita sobre qui serà l’acompanyant d’Hugo Guillamón, qui haurà d’ocupar el lloc de migcampista defensiu. Javi Guerra, que ha sigut un fix en les últimes jornades al costat de Pepelu, és el principal candidat per a ocupar eixa posició.

El partit és vital per a les aspiracions del València de classificar a competicions europees. Una victòria al Reale Arena seria crucial per a mantindre viva esta possibilitat. No obstant això, la Reial Societat, que juga a casa, buscarà segellar la seua classificació europea amb un triomf.

Amb tot això el possible onze del València per a enfrontar-se a la Reial Societat: Mamardashvili; Thierry, Mosquera, Cenk Özkacar, Yarek; Guillamón, Javi Guerra, Peter Federico, Sergi Canós; Diego López, Yaremchuk.