La millor informació del ValènciaCF en valencià

Harry Winks ha rebutjat ofertes per a jugar en el València
,

Harry Winks ha rebutjat ofertes per a jugar en el València

COMPARTIR

El València està intentant millorar el centre del camp per a poder competir de la millor manera possible. Gennaro Gattuso ha demanat futbolistes amb experiència per a eixa demarcació, però l’economia és molt complicada i el club ha de buscar altres opcions per a poder quadrar el Fair Play Financer. 

Arthur descartat

En primer lloc, el València estava treballant en la cessió d’Arthur Melo. El migcampista brasiler era la primera opció per a Gennaro Gattuso, ja que l’hauria donat un salt de qualitat a la plantilla. Però les negociacions es van trencar. La principal raó és la fitxa del jugador. De fet, el tècnic italià va confirmar en la roda de premsa posterior al Trofeu Taronja que el salari d’Arthur era prohibitiu.

Harry Winks vol jugar en el València

Una de les opcions per a reforçar el migcamp del València és Harry Winks. El migcampista anglés no entra en els plans d’Antonio Conte i busca una eixida per a tindre minuts i opcions de jugar el Mundial en el mes de novembre. De fet, Winks considera que el València seria un gran destí per a ell. 

Ara mateix, segons ha informat el periodista del diari AS, Nacho Sanchis, Harry Winks va rebutjar una oferta del Nottingham Forest i d’altres tres clubs, perquè vol jugar en el València CF. El futbolista del Tottenham està esperant una oferta del club valencià per a poder jugar en el migcamp. 

El problema dels extracomunitaris

Ara mateix, el València té tres futbolistes extracomunitaris: Maxi Gómez, Marcos André i Samuel Lino. L’últim d’ells ha sigut una incorporació d’este estiu. Per tant, per a poder incorporar a Winks, el València necessita vendre a Marcos André o a Maxi Gómez. 

No obstant això, com ja té els tres jugadors extracomunitaris, necessita donar eixida a un abans per a poder firmar a Harry Winks, perquè des del Brexit els jugadors anglesos són extracomunitaris.