Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guillamón parla sobre els xiulets a Ferrán: “És dur per a ell”

Per Alex Alfaro · 30 Octubre, 2022

Ferran Torres va fallar ahir al valencianisme en una imatge que no va deixar a ningú inadvertit. El futbolista de Foios va celebrar enèrgicament el gol de Lewandowski mirant cap a la graderia en la que situaven els aficionats més animosos del València C.F. Una imatge que no va agradar res a un Mestalla que acabava de rebre un colp molt dur amb el gol de Robert Lewandowski.

No obstant això, Ferran tampoc no va ser res ben rebut al llarg del partit. Abans del partit, quan va eixir a calfar al mateix temps que Hugo Duro, quan va eixir al terreny de joc, quan va tocar la primera pilota, quan va fallar un gol que era més fàcil ficar-la que fallar-la…En tots eixos moments Ferran va notar la pressió d’una afició gens contenta amb la seua eixida i especialment amb les formes de la seua eixida. Fins i tot, en temps de descans es van arribar a escoltar diferents càntics contra el qual actualment és jugador del Barça.

A més, Ferran Torres tampoc ha començat de la millor manera la temporada i en “Camp Barça” està sent molt assenyalat. No s’ha guanyat la titularitat amb Xavi i únicament ha disputat 4 partits com a titular en el que portem de competició de lliga.

Guillamón parla al respecte

“És complicat, ell va eixir d’ací i va prendre eixa decisió. L’afició no ho va entendre. Al final són coses que passen en el futbol. Veiem traspassos tots els estius. Continue tenint bona relació amb ell perquè érem companys des de ben xicotets i ell va prendre la decisió i està feliç estic content per ell. És una pena perquè no hem pogut sumar. Ell està content. Li té molt afecte al club. És el seu club des de xicotet i és complicat per a ell que li reben així i ell ha donat tot el que tenia quan era ací”

x