La millor informació del ValènciaCF en valencià

Guillamon i el València estan prop d’arribar a un acord
,

Guillamon i el València estan prop d’arribar a un acord

COMPARTIR

El València travessa una situació econòmica prou complicada. El club de la Capital del Túria està pendent de vendre als futbolistes amb més valor de la plantilla per a poder confeccionar la plantilla i preparar la temporada. Ara mateix, Gattuso està preocupat, ja que sap que els fitxatges tardaran en arribar. 

A més d’açò, el València té un altre problema. En juny de 2023 una gran quantitat dels jugadors que formen part de la plantilla acaben contracte. Este és el cas d’Hugo Guillamon. El jove futbolista està pendent del seu futur, perquè encara no ha renovat. 

Guillamon demana les mateixes condicions que en març

Ara mateix, segons ha informat Deportes COPE València, el club i Hugo Guillamon estan prop d’arribar  a un acord per a la renovació del futbolista. Fa un parell de setmanes, es van tornar a activar els contactes. Cal recordar que en març l’acord estava pràcticament tancat, però Peter Lim modificà l’oferta a la baixa sense cap motiu aparent.

Per la seua part, segons ha afegit Hèctor Gómez, Hugo Guillamon ha demanat les mateixes condicions que es van acordar en el mes de març per a renovar amb el València. El jugador està a l’espera que el club arribe a les seues pretensions. 

L’Athletic Club està pendent

Per la seua part, l’Athletic Club no s’oblida de Guillamon. El club basc es va sorprendre amb el nivell del migcampista esta temporada i podria preparar una oferta per ell. Per tant, el València hauria de ser ràpid, perquè en el mes de gener Guillamon podria contactar amb qualsevol per a anar-se’n de forma gratuïta al final de la pròxima temporada.