Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guedes ja té nou equip i fitxa pel Benfica

Per Alex Alfaro · 20 Gener, 2023

Finalment, Gonçalo Guedes jugarà fins a final de temporada en el Benfica. L’extrem portugués era la primera opció de Xavi per a suplir la vacant de Depay, que ja es va exercitar este dijous amb l’Atlètic. Guedes també veia amb molt bons ulls la idea de tornar a La Liga espanyola de la mà del Barcelona, en les últimes hores tot ha patit un gir de 180 graus.

El Benfica, en assabentar-se del desig de Guedes d’abandonar el Wolverhampton, s’ha posat en contacte amb l’entorn del jugador per a accelerar el retorn del ‘fill pròdig’. Davant la possibilitat de tornar a la que va ser la seua casa des dels 8 fins als 20 anys, l’extrem de Benavente va donar prioritat al club dels seus amors per damunt de qualsevol altra hipòtesi. El conjunt portugués va fer oficial l’arribada de Guedes en la matinada d’esre divendres.

Guedes, que va aterrar a Lisboa uns minuts abans de les 23.00 hores, signarà amb el Benfica només fins a final de temporada. Res més tocar sòl portugués, les seues primeres paraules van donar la clau de l’operació: “Estic feliç”. El club lisboeta no ha aconseguit una opció de compra. El Wolves espera que Guedes recupere el seu millor nivell en el Benfica i el pròxim estiu puga recuperar la inversió que va realitzar al juliol, quan va pagar al València 33 milions pel seu fitxatge.