La millor informació del ValènciaCF en valencià

Guedes, convocat amb Portugal per a la Nations League
,

Guedes, convocat amb Portugal per a la Nations League

COMPARTIR

Final feliç i més que merescut per a Gonçalo Guedes. L’atacant del València veia perillar la seua convocatòria amb Portugal perquè no està jugant els últims partits, ja que hi ha una clàusula que si juga 45 minuts seguits més esta temporada el club ha de pagar 5 milions més, i no està dispost a fer-ho. Per este motiu, Fernando Santos cridà a Guedes per a conéixer la seua situació i per a dir-li que no tenia la convocatòria assegurada.

Contra Espanya

Hui, la selecció de Portugal ha anunciat als seus escollits i el jugador del València figura en la llista per a disputar la Nations League, que es disputarà en juny. La selecció lusa està al mateix grup que la nostra Espanya (tant de bo s’enfronte a Soler i/o Gayà), Suïssa i República Txeca, per tant, les dos seleccions ibèriques són les favorites per a fer-se amb el liderat del grup A.

La seua venda

La seua convocatòria és una gran notícia per a ell i per al València, ja que amb quasi tota seguretat Guedes serà una de les vendes que permetran al club che quadrar el seu Fair Play Financer, i és important traure els màxims diners per ell. La Roma és un dels equips que més fort està apostant pel futbolista portugués, però de moment no arriba als 40 milions que demana el València.

Augmentar el valor

La Nations League pot ser un torneig important perquè augmente el seu valor i arriben propostes que acontenten al València i al mateix Guedes. Mentrestant, a Mestalla ja no tindrà més de 45 minuts i en Portugal encara no és un fixe, però té nivell de sobra per a eixir si Fernando Santos ho considera oportú.