ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gran pujada en Transfermarkt del valor de la plantilla del València

Per Blanquinegres · 21 Març, 2024

El valor de mercat de Giorgi Mamardashvili puja com l’espuma després de les seues actuacions. Tant és així, que la web especialitzada Transfermarkt ja li col·loca com el futbolista del València, en solitari, amb major estimació de mercat. Després de l’actualització que s’ha produït hui mateix, Mamardashvili ja compta amb un valor de 35 milions d’euros, cinc més que en la seua anterior estimació, que data del mes de desembre.

José Gayà és ara el segon jugador més valorat, mantenint-se en 30 milions. El podi el completa Javi Guerra, amb 20 milions, que tampoc ha alterat el seu valor en els últims mesos. Els qui sí que han augmentat la seua estimació de mercat són Pepelu, que ha passat de 12 milions (al desembre) a 16. I també Hugo Duro, que ha doblegat el seu valor: de 8 a 16. Ocupen la quarta plaça en la classificació simbòlica de futbolistes més valorats.

Els altres jugadors que han pujat el seu valor han sigut: Mosquera, de 10 a 15 milions; Diego López, de 10 a 12 milions; Guillamón, de 6 a 8 milions; Yaremchuk, de 3 a 4 milions; i Peter Federico, d’1 milió a 3. per contra, han baixat el seu valor en aquesta última actualització: Almeida, que acaba de tornar després de lesió, de 20 milions a 15; Diakhaby, a causa de la seua greu lesió, de 6 milions a 4; Thierry, de 8 milions a 6; Cenk i Amallah, tots dos de 2,50 milions a 2; i Jaume, d’1 milió a 0,9. La resta es mantenen en els seus nivells.