La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gonçalo Guedes accepta anar-se’n a este club i deixar el València
,

Gonçalo Guedes accepta anar-se’n a este club i deixar el València

COMPARTIR

Gonçalo Guedes ha sigut el millor futbolista del València esta temporada. El davanter portugués ha fet un pas endavant i ha aconseguit arribar a un nivell al qual mai havia arribat en la Capital del Túria. Amb les seues actuacions i tenint en compte que acaba contracte en 2024, el València entén que este és l’estiu en el qual podrà vendre a Guedes per una quantitat superior. 

Guedes autoritza a Jorge Mendes negociar la seua marxa

Ara mateix, l’equip més interessat en el futbolista portugués és la Roma de José Mourinho. De fet, segons ha informat Calciomercatto, Gonçalo Guedes ha autoritzat a Jorge Mendes negociar amb la Roma per a jugar en la capital d’Itàlia la pròxima temporada. Guedes considera que és un gran club on podria continuar la seua carrera i créixer com a jugador. 

Un altre aspecte important de la Roma és que el seu entrenador és José Mourinho. El tècnic portugués és un dels millors entrenadors del món, ja que ho ha guanyat tot. Gonçalo Guedes sent una gran admiració per ell i pensa que podria aprendre molt baix les seues directrius. 

El València vol 40 milions d’euros

Pel que respecta al preu, Peter Lim ho té molt clar. El València exigirà a la Roma quaranta milions d’euros per Gonçalo Guedes. El València necessita diners per a poder quadrar el fair play financer i no presentar pèrdues. Per este motiu, necessita que les ofertes que arriben pels seus millors jugadors siguen elevades. Per la seua part, Guedes intentarà fer força per a rebaixar el preu, però s’espera una negociació llarga entre els equips. 

De fet, la Roma intentarà abaratir l’operació amb futbolistes com Diawara, el qual va reconéixer que va estar prop de vindre al València el passat mercat d’hivern, o Carles Pérez. Els dos jugadors són d’un perfil que el club valencià no té a la seua plantilla. No obstant això, com els problemes econòmics són tan greus, la principal urgència del València és aconseguir diners.