Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gennaro Gattuso parla amb la plantilla després dels últims resultats

Per Pablo Marquez · 24 Octubre, 2022

El València de Gattuso s’ha estancat. Després d’un gran inici de lliga, el club de la Capital del Túria ha sumat dos dels últims nou punts possibles. Això preocupa molt, perquè els partits a Mestalla eren accessibles i no van ser capaços de sumar els tres punts. A més, arriba un calendari prou complicat, perquè els pròxims rivals són FC Barcelona, Reial Societat i Reial Betis.

Per este motiu, Gennaro Gattuso va parlar ahir amb tota la plantilla a la sessió posterior a la derrota davant el Mallorca. Segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, Gennaro Gattuso va tractar d’animar als seus jugadors. L’entrenador italià explicava als seus futbolistes que no era un problema d’experiència.

En lloc d’enfadar-se, Gattuso va comentar als seus jugadors que havien de millorar en la mentalitat i que havien de fer-se forts en tot allò en el qual havien millorat al llarg de la temporada. La plantilla del València és la més jove de la lliga. Per això, Gattuso vol mentalitzar als seus jugadors que no hi ha cap problema per no tindre molta experiència.

El tècnic italià està tractant de gestionar el vestuari de la millor manera possible. La plantilla del València està encantada amb el seu entrenador. De fet, només cal escoltar als jugadors com parlen de Gattuso en totes les entrevistes que fan. El calendari del València abans del Mundial és complicat. Per això, Gattuso tracta de recuperar mentalment a la seua plantilla per a poder sumar la major quantitat de punts possibles.