La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gennaro Gattuso amplia el seu cos tècnic
,

Gennaro Gattuso amplia el seu cos tècnic

COMPARTIR

El València ha començat la pretemporada baix les directrius de Gennaro Gattuso. L’entrenador italià ha preparat, juntament amb el seu cos tècnic, diferents sessions per a arribar en un estat de forma òptim a la temporada, la qual començarà el catorze d’agost davant el Girona. 

Per la seua part, Gattuso és un tècnic molt perfeccionista i vol tindre tots els detalls tancats. Per este motiu, segons ha informat el Desmarque VCF, Gattuso ha ampliat el seu cos tècnic. A l’equip de treball inicial, s’han incorporat tres persones més. Per tant, el cos tècnic estarà format per onze persones. 

Gattuso ha contractat a Fran Lapiedra, el qual treballarà com a analista. A més d’açò, Juan Monar serà l’assistent de preparació física i seguirà l’evolució dels futbolistes al llarg de la temporada. Per últim, Jordi Solir treballarà com a readaptador. 

El cos tècnic inicial de Gattuso

Esta es la resta del cos tècnic de Gattuso. Luigi Riccio serà el seu segon entrenador. A més d’açò, l’assistent de Gattuso serà Massimo Innocenti. El València disposarà de dos preparadors físics per a tindre a l’equip en el millor estat possible. Els encarregats d’este apartat de la plantilla seran Bruno Dominici i Dino Tenderini.

Amb l’arribada de Gattuso hi havia grans dubtes sobre la continuïtat d’Ochotorena. No obstant això, en el vídeo de la seua arribada, Gattuso li va dir a Ochotorena que seria capità del seu equip. Com l’entrenador italià ja tenia un preparador de porters, hi haurà dos treballadors en eixa demarcació. Per tant, els preparadors de porters seran: José Manuel Ochotorena i Roberto Perrone.

Hi haurà un analista encarregat de veure el rendiment de la plantilla i tractar de que cada jugador puga donar la seua millor versió. L’encarregat d’eixa feina serà Marco Sangermani, el qual analitzarà tots els partits per a corregir els erros de la plantilla. Per últim, l’equip de Gennaro Gattuso comptarà amb un encarregat de fer un treball de scouting d’equips rivals. Francesco Sarlo haurà d’analitzar als rivals del València al llarg de la temporada per a comprovar els seus punts dèbils.