ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà tindrà més dies de descans abans de tornar a les ordres de Gattuso

Per Pablo Marquez · 22 Novembre, 2022

Després de la seua marxa de la concentració de la selecció espanyola, José Gayà ha continuat recuperant-se del seu esquinç lleuger al turmell. El capità travessa un moment anímic molt delicat, perquè s’ha quedat sense el seu primer Mundial.

Quan es va enterar de la situació, Gennaro Gattuso va parlar amb el seu futbolista per a donar-li ànims i mostrar-li el seu suport. El tècnic italià és conscient de la importància que té un Mundial per a un futbolista.

 

Els entrenaments del València

Per esta raó, segons ha informat el diari AS, Gennaro Gattuso ha pres la decisió de donar més dies de descans a Gayà que a la resta dels seus companys. D’esta manera, el lateral de Pedreguer podrà desconnectar i tornar als entrenaments la pròxima setmana per a preparar la segona part de la temporada.

Cal recordar que els jugadors del València tornaran al treball este dissabte. Els futbolistes que no estan convocats amb les seues seleccions durant el Mudnial entrenaran amb Gattuso en Paterna i disputaran cinc amistosos. Per la seua part, Gayà tornarà als entrenaments el pròxim dimarts i veurem com està el seu turmell i si ja entrena amb el grup.

Les paraules de Luís Enrique

Luís Enrique ha tornat a explicar este matí la raó per la qual no ha esperat a José Gayà i sí que ho està fent amb Hugo Guillamon o amb Sergio Busquets la passada Eurocopa.

No hauria fet el mateix amb Busquets.No puc esperar a ningú en el lateral esquerre. No hi ha ningú que es puga adaptar. Volem un lateral que defense, que puga fer d’extrem. Ha tingut molt mala sort Jose Luis Gayà.

Si li arriba a passar a un lateral dret, a un pivot, a un central estaria convocat ací. Esperaria fins a l’últim partit. No tinc a ningú que es puga adaptar realment a eixa funció per a poder esperar.

Ho sent en l’ànima perquè Gayà és un tio que em cau de meravella i li tinc molta estima i ho sap. No puc anteposar els meus sentiments al que he de fer com a seleccionador. Ha tingut mala sort