ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà guanya el Premi Blanquinegres al Millor jugador de l’última dècada

Per Alex Alfaro · 25 Octubre, 2023

Gayà ha guanyat en el dia de hui el premi Blanquinegres Futbol Emotion a millor futbolista de l’última dècada. El guardó ha sigut entregat després de rebre més de 10700 vots per part de l’afició valencianista i que després va ser confirmat per part del jurat conformat pels periodistes Alfonso Gil, Cristina Bea, Dani Meroño i Amelie Bonell.

Gayà va ser finalista al costat d’altres grans futbolistes com a Parejo o Rodrigo Moreno, encara que la diferència en els vots populars va ser molt gran. El valencianisme ha reconegut la història i la importància de l’actual capità del València C.F i que va renovar l’any passat fins al pròxim 2027.

Gayà no ha pogut ser present en el lliurament de premis a causa de diferents compromisos, però ha agraït a través d’un vídeo el suport del valencianisme: “Hola Blanquinegres. Moltes gràcies per este premi que em fa molta il·lusió. Vull agrair a tots els aficionats que m’han votat i lamente no poder estar esta nit en la gala, però em sentix molt orgullós que hagen pensat en mi per a este guardó. Una abraçada i amunt València”


D’altra banda, el premi ha sigut recollit per part de Ricardo Arias, ambaixador del club i que guarda una gran relació des de fa molts anys al costat de Gayà. Als seus 28 anys, Gayà somia amb jugar a Mestalla la resta de la seua vida i continuar representant de la millor manera al valencianisme com una de les llegendes.