+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gayà: “Defensivament ho hem donat tot”

Per Blanquinegres · 21 Octubre, 2015

El protagonista de trencar la igualada, Jose Luis Gayà va parlar mostrant-se molt content per el treball i de la necessitat de sumar després de que els resultats en Lliga no siguen gual de positius que en Champions. Per últim el de Pedreguer no va desaprofitar per començar a visionar la que va a ser la pròxima eixida del VCF, al Vicente Calderón.

 

El gol no se si és meu o no, l’importat son els 3 punts davant un equip molt complicat que ho ha demostrat. Hem fet una bona 1a part, cal seguir millorar.

Hem arribat prou cansat per el joc de generar ocasions en la primera meitat. A la fi hem patit però tampoc ells han tingut massa ocasions per posar-nos en perill. Defensivament ho hem donat tot.

La victòria és molt important per jugar davant la nostra gent que ho necessitava. Al remat ens marxem a casa contents i pensar ja en el partit de l’Atlètic.

En Lliga no estem com volíem però crec que l’equip va en línia ascendent. Dels 5 últims partits 4 partits i això diu molt.

El diumenge serà difícil, molt difícil però som el VCF i hem de competir davant tots, a tots els estadis i eixa es la imatge que donarem la d’un VCF que competirà i tractarà de guanyar com sempre.