Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà continua entrenant amb total normalitat i ja està recuperat

Per Pablo Marquez · 01 Desembre, 2022

La plantilla del València va tornar el passat dissabte als entrenaments en la Ciutat Esportiva de Paterna. Els jugadors van disfrutar d’uns dies de vacances, però ja estan a les ordres de Gennaro Gattuso per a preparar la tornada de la temporada. Cal recordar que el València tornarà a jugar en la Lliga Santander el trenta-un de desembre, davant el Vila-real.

A més, els jugadors disputaran demà un partit amistós a la Ciutat Esportiva de Paterna amb el Leeds United sub21. Este partit es podrà veure pel canal de Twitch del València i serà una bona opció per als futbolistes.

Gayà està perfectament

José Gayà entrena ja amb total normalitat. El lateral de Pedreguer està totalment recuperat d’eixe esquinç que va sofrir en els primers entrenaments en la concentració de la selecció espanyola.

Diakhaby i Foulquier continuen al marge

De la mateixa manera que va passar ahir, els dos jugadors que no han participat en la sessió programada per Gennaro Gatttuso i el seu cos tècnic han sigut Diakhaby i Foulquier.  El central francés encara està recuperant-se de la seua lesió muscular i tant ell com el cos tècnic no volen assumir cap risc. Per este motiu, ha entrenat al marge dels seus companys i a un ritme diferent.

D’altra banda, Dimitri Foulquier ha entrenat en el gimnàs a causa d’unes molèsties musculars. Com encara queda un mes per a la tornada de la competició, no volen forçar a cap jugador i no entrenaran amb el grup si no estan al 100%. D’esta manera, Gattuso busca no tindre cap jugador lesionat quan comence la lliga.