Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Gayà, Braithwaite i Aleñà en la taula del València i Barcelona

Per Gerard Gálvez · 30 Juny, 2021

Les relacions entre el València i el Barcelona sempre han sigut bones. Molts han sigut els jugadors que han canviat d’un equip a un altre. Entre els més recents es troben els casos d’Alcàcer, André Gomes, Neto o Cillessen. Ara, un nou estiu, tornen a haver-hi noms damunt de la taula de ambdós clubs, com els de Martin Braithwaite, Carles Aleñà o José Luís Gayà. Sembla que serà un altre estiu mogut en ambdues ciutats.

José Luís Gayà i el Barcelona

La situació del capità del València no és senzilla. El lateral esquerre es troba sense renovar pel València i, malgrat que li queden dos anys de contracte i ell ha dit que vol seguir molt de temps més a València, les especulacions sobre el seu futur no fan més que créixer. El Barcelona tindria com un dels seus objectius la incorporació del jugador del València com a relleu de Jordi Alba.

El València diu que no vol traspassar al futbolista, però sap que és un dels únics jugadors amb un gran mercat per a traure diners, cosa que el València necessita i que, de moment, no està aconseguint realitzar amb jugadors com Diakhaby o Guedes. La venda de Gayà seria un colp molt dur per a l’afició, que vol que seguisca molt temps més defensant l’escut del València.

Braithwaite, opció per a la davantera

Un dels davanters que agrada a Bordalás des de fa temps és Martin Braithwaite, qui es troba disputant l’Eurocopa amb Dinamarca. L’entrenador del València el segueix des que estava al Leganés i considera que faria un salt de qualitat a la davantera valencianista.

No obstant això, l’operació sembla difícil. Malgrat que el Barcelona haurà de traure a Braithwaite, no vol regalar al futbolista, per la qual cosa han fixat un preu de 15 milions d’euros si vol eixir. El València està molt lluny de pagar tants diners pel futbolista i el vol cedit.

El futbolista té contracte fins a 2024, per la qual cosa sembla difícil que es vulga rebaixar el sou (4 milions nets). No obstant això, el pas del temps juga a favor del València, qui considera que el Barcelona baixarà les seues pretensions conforme passe l’estiu i no el puga traure.

Carles Aleñà agrada a Bordalás

Un altre dels noms que està en les negociacions és el del jugador del Barcelona, Carles Aleñà. El futbolista ja va estar a les ordres de Bordalás al Getafe i sembla ser una de les opcions del club ‘ché’ per a reforçar la plantilla. El Barcelona vol traure al futbolista, qui acaba contracte en 2022.

L’altre club interessat en els serveis de Aleñà seria el Getafe, qui ofereix un traspàs on les xifres depenguen del rendiment del futbolista. El que és clar és que Aleñà no compta per a Ronald Koeman i que li queda poc temps com a futbolista del Barcelona.