La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gayà actualitza l’estat de la seua renovació: “Estem en un moment important”
,

Gayà actualitza l’estat de la seua renovació: “Estem en un moment important”

COMPARTIR

-->

Des del minut zero Gayà, igual que Soler i Guillamón, ha reconegut que la seua intenció era la de quedar-se al València. No obstant això, les diferències econòmiques amb Gayà no eren tan grans i el jugador sí que ha estat predisposat en tot moment ha continuar quedant-se en un projecte on encara que hagen promeses de canvi els resultats no es veuran a curt termini.

El jugador ara mateix es troba convocat amb Espanya i és un dels màxims candidats a estar en la llista de Luis Enrique. En este context la seua renovació no ha de tardar molt a tancar-se ja que acaba contracte el pròxim 30 de juny. En una entrevista a Marca ha reconegut que es troba en un moment clau per a la seua renovació.

Optimisme en València

“És veritat que hem començat molt bé, sobretot a casa, i hem generat il·lusió. Mestalla una altra vegada està increïble, hem tornat a generar eixa il·lusió a casa. És igual que siga dilluns o diumenge, està sempre ple. Hem demostrat que a casa som molt forts i ara el deure que tenim és competir d’eixa manera fora de casa i ser un equip que estiga igual fora que a casa”

 

Vas a renovar?

És veritat que estem en un moment important de renovació i sempre he dit que la meua intenció és la de quedar-me

Distraccions per les negociacions

Portem ja any i mig darrere de la renovació i jo una vegada estic en el camp se m’oblida tot i em centre en jugar i fer-lo de la millor manera possible

 

Referència del valencianisme

Porte molts anys en el primer equip. L’altre dia va fer deu anys del meu debut. Són molts anys vivint experiències i per a mi el fet de ser una referència del valencianisme és una cosa molt bonica