La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gayà, a un pas de renovar amb el València
,

Gayà, a un pas de renovar amb el València

COMPARTIR

Els últims dies de mercat estan sent frenètics a la ciutat de València. La secretaria tècnica treballa en incorporacions, eixides, però també renovacions. La més urgent ara mateix és la de Carlos Soler, que té una oferta del PSG que veu amb bons ulls i que podria provocar la seua venda a tres dies de finalitzar el mercat.

2028

No obstant això, també tenim la part contrària, i és que segons Ser Deportivos Valencia, Gayà està a un pas de renovar fins a l’any 2028. El capità sempre ha mostrat la seua voluntat de continuar a l’equip de la seua vida als mitjans de comunicació i prompte serà oficial este desig, que també era el desig de tota l’afició.

Tres milions nets

José Luis Gayà passarà a cobrar 3 milions d’euros nets amb possibilitat de guanyar més amb els bonus. El València ha entés que es tracta d’un jugador fonamental a la plantilla, que representa a Mestalla i al nostre equip a la selecció, per tant, la seua influència va més enllà dels partits que disputa amb el seu club. Sense dubte, una renovació capital.