Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso revela la clau per a convéncer a Peter Lim i la situació de Nico

Per Alex Alfaro · 14 Octubre, 2022

Gattuso ha parlat en roda de premsa en la prèvia al partit enfront de l’Elx, i com és ja habitual en el tècnic italià, ha deixat un gran quantitat de titulars en la seua compareixença pública. El més significatiu d’ells, la clau de l’Italià per a convéncer a Peter Lim en les diferents peticions que li fa.

Convèncer a Peter Lim

“A mi m’agrada parlar sempre cara a cara. Tot el que pense li ho dic a la cara. Pense li agrada a Lim que siga obert i sincer”

Nico

“Nico té un contracte d’un any i ha de jugar amb nosaltres. Tots els jugadors busquen ser titular, i quan siga titular cal que demostren les coses. No m’ha dit res. És un jugador molt professional”

Sang calenta per a demà

“Demà cal tindre la sang molt calenta, si no va a ser molt complicat guanyar. Demà tindrem 42k espectadors i hi ha que apretar. Anem a jugar un partit amb gran mentalitat i gran cor”

“Si demà pensem que és un partit fàcil al 60% en pocs minuts es pot ficar el partit molt complicat. L’equip ha treballat molt el partit a baló parat”

Guillamón

“Hui Guillamón ha entrenat. Anem a vore demà. He parlat amb ell i no m’agrada ficar a un jugar que no està al 100%”

Rotacions

“Després del partit contra l’Elx estudiarem qui està cansat i qui no. Però ara mateix soles pensem en el partit de demà”

Castillejo

Castillejo té molèsties i no m’agrada que entrenen jugadors que no estàn al 100% perquè si no l’entrenament és una merda. La próxima setmana mirarem si pot entrenar a full amb nosaltres”

No podem pensar en Europa

“Parlem del partit del Osasuna. Si ells marcaven el penalti, pense que no guanyaven el partit. La plantilla no pot tindre la presió de pensar en Europa. Cal millorar perquè moltes vegades no controlem els partits. L’objectiu continua sent el 40 punts”

“Penseu que a mí no m’agradaria jugar a Europa? Ara hi ha que pensar en el partit de l’Elx. El València es un club gran però cal millorar la mentalitat. Vam jugar bé contra l’Osasuna, però van poder marcar 3-4 gols fàcils”

Lino

Que Lino es quede no és un problema meu ara mateix. A tots ens agradaria que el València fitxe al jugador. Tenim molt de temps per a saber si el podrem fitxar”

Actitud de Gattuso

“He tractat a corregir la meua actitud en la banqueta, però no he pogut. Jo respecte molt el treball de l’àrbitre. Jo visc el futbol aixina. Este és el meu estil”