La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso prova les primeres alineacions a Paterna
,

Gattuso prova les primeres alineacions a Paterna

COMPARTIR

Gennaro Gattuso ja està entrenant al València CF. El tècnic italià ja ha preparat dobles sessions per a la plantilla amb l’objectiu d’arribar en un estat físic òptim per a l’inici de la temporada. De fet, a l’entrenament d’este matí hem pogut apreciar com diversos jugadors no podien més. 

D’altra banda, un apartat interessant de l’entrenament ha sigut a l’hora de jugar el partit. En eixe moment, Gattuso ha provat dos onzes diferents per a veure les característiques dels seus jugadors. També és important considerar que una gran part dels jugadors no estarà en la temporada, ja que el club necessita vendre per a poder quadrar el Fair Play Financer. 

Els onzes de Gattuso

Estos han sigut els onzes que ha provat Gennaro Gattuso en la sessió de hui. En primer lloc, este equip ha estat format per: Jaume Domènech, Rubén Iranzo, Mouctar Diakhaby, Eray Cömert, José Gayà, Koba, Yellu, Gonçalo Guedes, Carlos Soler, Hugo González i Marcos André. 

D’altra banda, la segona alineació del tècnic italià ha sigut: Jasper Cillessen, Thierry Rendall/Dimitri Foulquier, Gabriel Paulista, Facu González, Jesús Vázquez, Yunus Musah, Pablo Gozálbez, Fran Pérez, Hugo Duro i Maxi Gómez.