La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso prova amb Maxi i Marcos André per a enfrontar-se a l’Atlètic
,

Gattuso prova amb Maxi i Marcos André per a enfrontar-se a l’Atlètic

COMPARTIR

El València tindrà este dilluns el tercer partit de la Lliga Santander, que l’enfrontarà davant l’Atlètic de Madrid. Els dos equips venen de guanyar la primera jornada i perdre en la segona, amb la diferència que el conjunt del Cholo suma els seus punts fora de casa i el València ho ha fet a Mestalla, que ha de convertir-se en un fortí.

Demà a les 22 h visitarà l’estadi valencianista un dels equips més potents de la competició i que aspira a guanyar-la, tot i que està es un escaló per davall de Madrid o Barça.

La davantera

Hui, el conjunt che s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva de Paterna a l’últim entrenament abans d’esta jornada i Gattuso ha provat amb dos onzes diferents. La necessitat ha provocat que en punta estigueren dos futbolistes als quals s’està buscant una eixida durant este mercat: Maxi Gómez i Marcos André.

Els onzes

Estos són els onzes:

Primer onze: Giorgi; Thierry, Cömert, Diakhaby, Lato; Yunus, Hugo, Soler; Castillejo, Maxi i Lino.

Segon onze: Giorgi; Thierry, Mosquera, Diakhaby, Foulquier; Soler, Nico, Yunus; Castillejo, Marcos André i Lino.

Les posicions que han rotat han sigut el lateral esquerre amb Lato i Foulquier, el centre de la defensa amb Cömert o Mosquera, el centre del camp amb Hugo o Nico i la davantera, que pot entrar Maxi Gómez o Marcos André.