Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gattuso parla sobre el mercat d’hivern en roda de premsa

Per Alex Alfaro · 09 Novembre, 2022

l València ha tornat este matí als entrenaments, l’últim abans de mesurar-se demà al Reial Betis a partir de les 20.00 en l’Estadi de Mestalla en el que serà l’últim partit abans d’acomiadar per un mes a la Lliga i donar la benvinguda al mundial de Qatar en el qual les xifres més optimistes parlen que el València podria arribar a tindre fins a set futbolistes en sis seleccions.

La bona notícia de l’entrenament ha sigut la presència de Gabriel Paulista que podrà eixir d’inici si així ho considera Gattuso, encara que la parella Cömert – Cenk està guanyant galons amb el pas de les jornades a causa de la irregularitat de Paulista especialment amb el que respecta a l’aspecte físic. D’esta manera continua amb les bones sensacions vistes en l’entrenament d’ahir.

Per descomptat, no han estat amb l’equip Ilaix Moriba (al qual li queden pràcticament tres setmanes de recuperació) ni Diakhaby, que tornarà als entrenaments al paró del Mundial.

No obstant això, tots els focus es trobaven posats en la figura d’Edinson *Cavani ja que es va perdre l’últim partit de lliga a conseqüència d’unes molèsties en el turmell que van anar a més enfront del Barça. L’uruguaià no havia pogut participar ni en la sessió del dilluns ni en la del dimarts i hui era el dia definitiu. Cavani tampoc ha estat convocat i per tant serà molt complicat que demà puga estar en la convocatòria davant el Betis per a tancar La Liga.

D’altra banda ha sigut un entrenament amb una gran presència de futbolistes del juvenil ja que el filial d’Angulo es troben en terres angleses per a disputar la Premier League International Cup.

Roda de premsa

Més enllà de tot això, Gattuso ha parlat en roda de premsa on s’ha tornat a mostrar trist, amb la mirada perduda i sense molt d’entusiasme a l’hora de respondre les preguntes formulades pels companys. Referent al mercat li han formulat tres preguntes i esta ha sigut la resposta del míster:

“Això pregunta-li-ho a Corona que és el director de Sport. Jo et puc dir que el divendres anem a Singapur”

“Jo parle ara del que tinc i entrene. Després del Betis parlem amb el club de les possibilitats i de si es pot. Parlem i ens escoltem després. Ara estic content amb el que estan fent els meus jugadors. De com s’entrenen”

“No vull parlar d’això, d’això ha de parlar Corona. Jo vaig el divendres a Singapur i escoltaré. Jo he dit que escoltaré. Quan torne parlem d’això”