Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso: “No sé si soc optimista sobre la renovació de Diakhaby”

Per Alex Alfaro · 30 Desembre, 2022

Gennaro Gattuso ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà, dia 31 de desembre. El València visitarà l’estadi de La Ceràmica, on tractarà de tancar l’any 2022 guanyant al Vila-Real després del paró de 51 dies provocat pel mundial. El tècnic italià ha parlat sobre el partit, mercat d’hivern, Toni Lato i Jesús Vazquez entre altres coses.

Sobre els temes de mercat, Gattuso ha volgut ser sincer i ha mostrat el seu punt de vista sobretot els temes. Ha descartat pràcticament la incorporació de Bryan Gil, ha reconegut que Lato no està content amb l’oferta que li ha presentat el club i que prendran una decisió respecte a Jesús Vázquez quan finalitze el partit enfront del Vila-real. També ha contestat clar sobre l’optimisme que té sobre la renovació de Diakhaby i ha donat esta resposta:
“Jo pense que passe molt temps en la meua oficina i parlant amb els jugadors. Hi ha moltes coses que no podem controlar. Pense que quan el club proposa un contracte, els diners no són meus. Jo intente treballar amb persones que entenguen el meu futbol. Hi ha moltes coses que canviaran, i jo no ho puc controlar. Jo he treballat molt i intentarem renovoar a Lato i Diakhaby. Segurament hem treballat per a oferir la millor condició. Hem de respectar tot, més no podem fer. No se si soc optimista. Tenim un cap molt diferent. Vivim en una època completament diferent. És difícil dir si soc optimista o no, hem d’esperar que passarà”