La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso: “Nico està en la llista de convocats i veurem si és titular”
,

Gattuso: “Nico està en la llista de convocats i veurem si és titular”

COMPARTIR

-->

Gennaro Gattuso ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant el Girona a Mestalla. El tècnic italià ha repassat tota l’actualitat del club on ha parlat del mercat i del capità José Gayà. 

Sanció a Gayà

Gayà és un xic espectacular, l’educació que té i la gran persona que és. Em sorprén la sanció i que s’haja donat tan tard.

El fitxatge de Nico

Nico està en la llista de convocats i veurem si és titular. Nico és un jugador molt jove, amb molta qualitat i ha de treballar forta. Té moltes qualitats, però no sols val la qualitat, cal posar ganes. Ell està molt content de ser ací.

El mercat

Hui no és correcte parlar de fitxatges, tenim un partit molt complicat davant un rival difícil. Hem de parlar del partit. El club sap que cal completar la plantilla.

La situació de Maxi Gómez

M’agrada que el jugador estiga al 100% físic i mental, hui Maxi Gómez no està al 100% físicament, igual que Marcos. Demà decidirem i parlarem amb el doctor per si pot jugar alguns minuts.

No sé si Maxi està centrat al 100%, soc entrenador i no psicòleg. Jo sé el que pretens amb la pregunta però el jugador entrena bé però no pot jugar perquè no està bé a nivell físic.

La posició de Guillamon

Veig a Hugo com un pivot, com a Nico. A mi m’agrada Hugo Guillamón de pivot.

Objectius de la temporada

L’equip ha de tindre una mentalitat, no parlem d’Europa o d’altres posicions. Hem d’anar partit a partit, jo vull que el meu equip tinga la mentalitat correcta.

L’afició i la calor

Estic encantat amb l’afició, no sols per això d’ahir. Hem estat entrenant amb 35 graus i havien dos mil persones. La gent ha de ser la nostra força, quan jo jugava veia a la gent i em motivava més, era un extra.

No canvia res per a nosaltres que hi haja 37 o 40 graus. No sé que temperatura hi haurà a Girona però nosaltres estem acostumats a la calor.