Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso explota contra els periodistes en roda de premsa

Per Alex Alfaro · 05 Novembre, 2022

Gattuso ha parlat en roda de premsa on ha volgut matisar les seues declaracions referents a l’objectiu de l’equip i ha criticat durament diferents matisacions que s’han donat des dels mitjans de comunicació al seu discurs. A més, ha tornat a insistir en el seu defensa de la plantilla i ha defensat al club en arribar a dir que “no tot es fa malament”.

Gattuso explota contra els periodistes

“Segurament no parle bé espanyol. Però no m’agrada a lo que juga algú periodista. Jo no he dit que han de jugar jugadors jóvens per a vendre. Jo lo que he dit és que el club m’ha dit que hi ha que inculcar un estil del club”

“Mai en el club m’ha criticat les alineacions. Però pense que nos correcte que critiquen al club per les meues paraules. L’entrenador és el responsable quan l’equip no guanya. La culpa és de Rinno Gattuso. Però al joc dels periodistes no jugue”

“Sempre he tingut el mateix discurs des de el primer dia. Quan apleguem als 40 punts l’equip tindrà més confiança. Però jo confie en el meu equip”

“Vosaltres penseu que tinc la mentalitat de renovaloritzar als jovens per a fer una venda en el mercat? No és la meua personalitat”

“Pense que alguns periodistes li agrada que la cosa no vaja bé. Jo no parle de l’afició. A alguns li agrada que hi haguen problemes. Jo estic content de que les coses funcionen bé. És normal que estiga fastidiat, no m’agrada perdre”

“Jo estic alterat perquè la premsa parla de coses que no són veritat”

Baixes per a demà

“Cavani no està bé. Mai ha acabat l’entrenament i va a ser complicat que puga estar al partit”

El turmell de Cavani és un problema que arrosega un problema des de fa temps”

Defensa de l’equip

“Jo estic content del meu equip. Estic content de la mentalitat i l’estil. Clar que tenim que millorar. Però tenim un equip viu. Estic encantat del meu equip perquè tenen fam als entrenaments. Vaig a la mort amb el meu equip”

“És sempre complicat quan cada any es modifica el 50% o el 60%. La gent diu que tot està mal, però el club ha fet coses importants. Som una família i es parla sempre de les coses que hi ha que millorar”
Patrocina

Defensa al club

A la primera dificultat l’entrenador no ha d’anar contra el president. No és correcte que es parle de coses que no són veritat”