Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso explica per què Hugo Duro no està tenint oportunitats

Per Alex Alfaro · 05 Novembre, 2022

Gattuso ha parlat en roda de premsa on ha volgut matisar les seues declaracions referents a l’objectiu de l’equip i ha criticat durament diferents matisacions que s’han donat des dels mitjans de comunicació al seu discurs. A més, ha tornat a insistir en la seua defensa de la plantilla i també s’ha ficat com a escut del club en arribar a dir que “no tot es fa malament”.

Gattuso explota contra els periodistes

“Segurament no parle bé espanyol. Però no m’agrada a lo que juga algú periodista. Jo no he dit que han de jugar jugadors jóvens per a vendre. Jo lo que he dit és que el club m’ha dit que hi ha que inculcar un estil del club”

“Mai en el club m’ha criticat les alineacions. Però pense que nos correcte que critiquen al club per les meues paraules. L’entrenador és el responsable quan l’equip no guanya. La culpa és de Rinno Gattuso. Però al joc dels periodistes no jugue”

“Sempre he tingut el mateix discurs des de el primer dia. Quan apleguem als 40 punts l’equip tindrà més confiança. Però jo confie en el meu equip”

“Vosaltres penseu que tinc la mentalitat de renovaloritzar als jovens per a fer una venda en el mercat? No és la meua personalitat”

“Pense que alguns periodistes li agrada que la cosa no vaja bé. Jo no parle de l’afició. A alguns li agrada que hi haguen problemes. Jo estic content de que les coses funcionen bé. És normal que estiga fastidiat, no m’agrada perdre”

“Jo estic alterat perquè la premsa parla de coses que no són veritat”

 

Gattuso prova un onze titular amb Marcos André com a punta

En l’entrenament de hui, Cavani ha sigut la gran absència i no ha format part de l’entrenament després que ahir entrenara amb el grup.  A les baixes no previstes hi ha que afegir la no presència de Diakhaby i Ilaix Moriba. Gattuso ha provat el següent onze:

Porters

Mamardashvili

Defensa

Gayà, Paulista, Cömert, Thierry

Migcampista

Yunus, Guillamón, Almeida

Davanters

Lino, Marcos André i Kluivert

L’explicació de l’absència d’Hugo Duro

La gran baixada  que ha tingut Hugo Duro, pel que fa als minuts, ha sigut molt notable. L’ex del Getafe ha passat de ser un jugador titular i fonamental al València de Gattuso a un jugador residual i que té a Marcos André per davant. L’absència de minuts li obrin la porta en el mercat d’hivern encara que Gattuso ha explicat quin és el motiu real de la seua absència:

 

La veritat d’Hugo és que té molèsties al turmell. No s’entrena al 100% he de donar-li les gràcies perquè té molèsties i això no li permet tindre continuïtat

 

És un assumpte que Hugo Duro arrastra des de la pretemporada en Suïssa i que està siguent un dels majors handicaps per al jove davanter.