La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso explica a la plantilla com serà la relació entre ells
,

Gattuso explica a la plantilla com serà la relació entre ells

COMPARTIR

El València de Gattuso ja ha començat la pretemporada. El tècnic italià vol utilitzar estes sessions d’entrenament per a conéixer a la plantilla i veure quin és l’estat físic dels seus futbolistes per a poder començar la temporada de la millor forma possible. 

Gattuso vol protegir als jugadors

Ara mateix, segons ha informat Deportes COPE València, Gattuso ja ha explicat als futbolistes com serà la seua relació al llarg de la temporada. En primer lloc, l’entrenador italià ha demostrat que és una persona valent que vol protegir als seus jugadors. Per esta raó, Gattuso ha confirmat als jugadors que serà el seu escut i que ell sempre serà el màxim responsable quan hi haja problemes. 

A més d’açò, Gattuso ha transmés als jugadors que vol tindre una relació propera amb ells. Per este motiu, l’italià els ha dit que el seu telèfon i el seu despatx estarà disponible tots els dies de la setmana i a totes hores. Gattuso vol guanyar-se la confiança de la plantilla del València amb una bona relació. 

D’altra banda, l’entrenador del València també vol crear un bon ambient amb tota la plantilla. Per esta raó, Gattuso vol que els jugadors passen molt de temps junts. Una forma per a aconseguir-lo és estar més temps a la Ciutat Esportiva de Paterna. De fet, estan dormint la sesta en un hotel proper al camp d’entrenament. 

Gattuso vol compromís

Per últim, Gattuso ha explicat a la plantilla que vol que els seus jugadors estiguen bojos pel futbol. El tècnic italià vol uns futbolistes que estiguen pensant en futbol al llarg de tot el dia. D’esta manera, Gattuso busca una motivació extra, la qual podria ser molt útil per a afrontar moments complicats de la temporada.