La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso busca en la Lazio un reforç per a la seua plantilla
,

Gattuso busca en la Lazio un reforç per a la seua plantilla

COMPARTIR

El València continua buscant reforços en el mercat per a poder construir una plantilla competitiva capaç de tornar a Europa. No obstant això, el Fair Play Financer és un problema greu i des del club estan buscant la fórmula de rebaixar-lo, però intentant deixar un equip equilibrat. 

Per la seua part, Gennaro Gattuso està parlant amb diversos futbolistes per a fitxar-los en el València. El tècnic italià és conscient que ha sigut una llegenda en el món del futbol i utilitza la seua situació per a convéncer als jugadors: com és el cas de futbolistes com Lucas Torreira i Matteo Politano. 

El València pensa en Hysaj

Ara mateix, segons ha afirmat el diari italià la Repubblica, el València està pendent de la situació d’Hysaj i podria presentar una oferta en els pròxims dies. El futbolista no entra en els plans de la Lazio i podria buscar una eixida cap a un altre club. 

El problema és que eixa posició, lateral dret, està ben coberta en el club valencià, ja que Thierry Rendall i Dimitri Foulquier són dos futbolistes que han demostrat un gran rendiment. No obstant això, en el València no es descarta res i qualsevol cosa pot passar. 

Les posicions que vol reforçar Gattuso

D’altra banda, és important tindre en compte les dos posicions que ha demanat Gattuso per a reforçar la plantilla. El tècnic italià ha demanat un migcampista amb experiència que siga capaç de complir la idea de joc que té Gattuso. A més d’açò, el míster ha demanat un altre extrem d’un perfil molt similar al de Samu Castillejo per a generar accions de perill en banda.