Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso analitza la victòria en roda de premsa i continua el cabreig amb la premsa

Per Alex Alfaro · 10 Novembre, 2022

Gattuso ha analitzat en la roda de premsa la victòria en el dia de hui (3-0) contra el Betis, però ha continuat la seua crítica cap al discurs de la premsa. A més, ha anunciat que en el cas que passen coses en la reunió de Singapur parlarà davant els mitjans de comunicació i analitzarà l’ocorregut

Segones parts

“Hem jugat molts partits bé però hui ho vam fer des del primer fins al 95. Últimament ja ho féiem. Davant Barcelona i Reial Societat ja ho vam veure”.

L’equip està bé

“Hem fet molt bé la carrera de ruptura. Per fi tirem 4/5 vegades des de fora. No era senzill perquè, malgrat les baixes del Betis, és un equip molt perillós. Juguem amb gran mentalitat. Vos ho dic sempre. Este equip està bé. Està viu. És la realitat”.

No tinc pressió

“No tenia cap pressió. Estic fora de casa des dels 12 anys. Sense pressió no se viure. Mateu-me a mi però deixeu a l’equip tranquil. Al final de temporada mirem a veure”.

Superioritat numèrica

 

“Ens ha ajudat molt la superioritat numèrica però no va ser el millor. El partit davant l’Atleti a Mestalla va ser el millor per a mi”.

 

No significa res a individual

 

“Estic molt content per l’equip. Per a mi la victòria abans de l’aturada no significa res a nivell individual. Este equip em dona la vida. Em tire al foc per ells. Tinc molta confiança en ells. Per això estic molt content. Per ells”

Singapur

 

“Quan torne de Singapur ja diré el que ha passat i si no passa res perquè no parlaré de res”

 

Mestalla

 

“Mil gràcies a Mestalla. Estic orgullós de l’afició. Gràcies en nom meu, de l’equip i del club”

 

Crítiques a la premsa

“El treball que estem fent no està respectat. Però no m’enfada res. No canvia res. Jo no escolte res ni llig res de mi, m’ho conta Javi Latorre i l’altre Javi. Però no estic enfadat”

Hugo Duro

 

“Hugo Duro m’agrada molt. Però ha d’estar bé. Ara tenim dues setmanes de descans per a quan comence l’entrenament estiga a full. Li done les gràcies per l’esforç que va fer”