+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gary Neville: “Tenim bona oportunitat per a demostrar el treball que hem fet”

Per Blanquinegres · 09 Març, 2016

Gary Neville ha repassat tots els punts oberts de cara al partit de demà que obrirà l’eliminatòria de huitens de final de la Lliga Europa davant l’Athletic Club de Bilbao. tot i que el tema central ha sigut el duel europeu impossible ha sigut evitar parlar del sainet que va donar-se lloc diumenge passat al partit de Lliga davant l’Atlètic de Madrid.

 

No havia vist que havien eliminat a Santos, estava parlant amb Álvaro i vaig canviar d’opinió quan vaig veure l’expulsió. Va venir un moment de confusió. Havíem de canviar d’opinió en el moment immediat, vam haver de canviar el pla. El vam estar pensant per a donar-nos una mica de temps. S’està parlant molt d’aquesta situació, no sé que paraula utilitzar. Quan es perd un partit, no és que haja influït molt, però quan perds un partit sempre hi ha alguna cosa que se selecciona per a criticar-ho. Només vam fer errors en alguns detalls del joc, és una cosa absurda que no va tenir rellevància a l’hora de decidir el resultat.

La gent va a fixar-se molt en l’últim partit però nosaltres creiem que el de matí és molt diferent. Va a haver-hi molt ambient ací, hem de ser molt positius.

És una bona oportunitat per a demostrar el treball que hem fet. És una gran afició. Volem tenir una bona posició abans de jugar el partit de tornada, demostrar confiança en el camp.

He vist molts partits de l’Athletic i sé que és un equip molt actiu i tenen moltes fortaleses, però nosaltres també i vull que nosaltres també ens mostrem igual d’actius.