+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gary Neville: “Quan estiguen tots ens adonarem de que l’equip és realment fort”

Per Blanquinegres · 18 Desembre, 2015

El tècnic anglès ha tornat a comparèixer davant els mitjans de comunicació per tal de repassar tot el que demà suposarà una nova jornada de Lliga per al VCF davant el conjunt de Fran Escriba i el seu Getafe. També, prèvia a les paraules de l’entrenador, s’ha celebrat el tradicional brindis de Nadals amb tots els companys que de normal cobreixen l’actualitat de Club des de la mateixa Ciutat Esportiva de Paterna.

 

Hi ha un xicotet dubte amb Mustafi. Té unes molèsties als isquios però demà estarà amb l’equip. Hui s’ha tingut que retirar abans de l’entrenament només per precaució. Demà estarà fort, fort com és el seu caràcter.

El que demane i desitge és que demà tinguem un bon resultat i un bon joc. Després amb la parada en vindrà bé.

La meua prioritat és preparar el partit de demà i este serà el millor regal per a l’afició que segur que estarà contenta. Ara mateix el que estem veient són xicotets detalls que m’agraden però hem d’aconseguir el que volem. Demà vull vore coses molt bones durant tot el partit, no només detalls individuals. Aixó anem a aconseguir-ho i el més prompte possible.

Només sé que anem a millorar i ho anem a fer, tant física i tàcticament. Volem millorar.

El Granada és un equip molt físic, serà difícil jugar davant d’ells però hem d’assumir el que ens ha tocat. Per al moment de l’eliminatòria espere tindre a tots els jugadors disponibles per a poder elegir i per poder fer rotacions. Hem de prendre’ns molt seriosament la Copa i això passa ara per el partit davant l Granada.

Des d’el primer dia jo he dit que la Lliga Europa i la Copa són competicions per il·lusionar-nos i tenim un equip molt potent. Totes les competicions són importants. Som el VCF i no podem dir que una és menys important que l’altra. El VCF és un gran equip i hi ha que donar-ho tot. No hi ha lloc a l’excusa per competir en totes les competicions.

La lesió de Soso requereix paciència. Està sent tractat per els metges del Club i només cap la paciència. No podem córrer riscos i que torne a haver una lesió major. No podem fer-los tornar al camp prompte i perdre tot el treball fet.

He parlat amb Alesanco, amb el cos tècnic i vull que durant les pròximes setmanes Villalba, Zahibo i Diallo treballem amb nosaltres. Vull que tinguem minuts però no es pot deixar de tindre els peus a terra. Han de treballar dur. Tenen molt de talent, però ara comença el treball dur. És el principi d’un llarg camí per ser jugadors del València CF.

Jo només em centre amb els que tinc i tindre de tornada als que estan en la infermeria. Negredo està a punt de estar perfecte. Alcácer, Rodrigo han estat entrenant ja i ja s’han incorporat de nou. Orban no podrà jugar, Javi tampoc, ni Bakkali, ni Soso… Quan estiguen tots ens adonarem de que l’equip és realment fort. Hem de ser capaços de reaccionar, però ara em centre en els jugadors que estan llestos i en els que ho estaran molt prompte.

En el futbol ens obsessionem amb els fitxatges i no m’agrada res, no m’agrada res. Es dona en qualsevol equip i els fitxatges poden il·lusionar però també poden donar problemes. No é res fàcil fitxar en gener. És cert que podem millora el que tenim, però tenim 3 jugadors molts joves i me fixe en l’Acadèmia i jo crec en això.

No van a vindre jugadors al menys si jo no done l’Ok en els pròxims mesos. Sóc el primer entrenador. Per això parlar ara de fitxatges no és el que vull. Tenim joves talents i això ho he repetir ja, si la mitjan d’edat fora de 33 anys seria un problema però pense al reves. Pense que la joventut és una oportunitat.

Vaig prendre la decisió que després de l’Eibar fora Angulo i Phil els que analitzaren el Getafe. Tinc dos bons entrenadors que també visionaren el Barakaldo i jo vaig poder conèixer al detall al Getafe. Davant l’OL vaig analitzar-lo en 24h i vaig adonar-me que tenia que repartir el treball entre el cos tècnic.

No vull referir-me molt al rival de demà. Sóc molt respectuós amb l’adversari i sé que serà molt difícil com tots els rivals de la Liga. He après molt en l’última setmana i continuen aprenent com funcionen les coses ací.

A Anglaterra s’apel·la i el col·legiar revisa la jugada. Ací a Espanya és diferent, l’àrbitre no revisa res i s’emet un comunicat. Continue pensant que no era roja, però els arbitres són humans i poden cometre errades com tots.