+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gary Neville: “No estic preocupat perquè veig que sempre hi ha una lluita”

Per Blanquinegres · 17 Gener, 2016

El tècnic del VCF analitzava el post partit davant els mitjans. El britànic es mostrava sincer davant el partit fet a la primera part però acabava més convencut davant la segona meitat dels seus.

 

La 1a part ha sigut decebedora. El futbol és un joc en el que ha de guanyar i hi ha que expressar-se però no hem donat eixa imatge. La segona part l’equip ha demostrat l’ànim de lluita. La 1a part ha sigut inacceptable.

Estic confiant en mi mateix en el treball que estic fent però els resultat no estan sent els que desitgem i el treball està costant en traduir-lo. Tinc fe en mi mateix i estic còmode des de que estic ací i els jugadors estan demostrant que creuen en el treball que fan. Hui s’han pogut vore bons moments a la segona part però altres que estaven molt baix del nostre rendiment.

El gol era legal però no deuria parlar, haveu vist el partit, però hem tornat a sumar un punt i tenim un partit dijous i després diumenge i estic segur que els punts arribaran per estar molt més còmodes.

Paco és un molt bon professional i assumeix la responsabilitat. Estic molt agraït per tindre homes com Alcácer que prenen la responsabilitat de la situació. L’afició ve ací esperant moltíssim i han de vore alegria i entreteniment.

Sempre he dit que l’estadi pot expressar-se com considere i hi ha que respectar-ho. En la 2a meitat encara h havia recolzament de la gent i sempre han volgut vore jugar millor a l’equip.

He de conseguir entendre al jugador i estic ací perquè abans no hi havien resultats. Crec que és un bon grup de professionals i els jugadors volen fer-ho millor i sempre estan lluitant. No estic preocupat perquè veig que sempre hi ha una lluita.

Quan anem per baix es necessita lideratge i he pogut vore una reacció.

Veig coses que m’agraden i altres que no. El futbol és així. Vull canviar les coses i demane coses que porten el seu temps per poder canviar i tinc molt clar el que vull fer. No puc dir que la primer meitat ha sigut bona perquè no li ha agradat a ningú.

No vaig a parlar de rendiments individuals i ja parlaré amb ell personalment. Dani sempre vol la pilota i demostra el lideratge del que parlem.

És impossible tindre a tots els mateixos jugadors partit darrere partit. Així que hem de elegir i mantindre una frescor en el vestidor. És impossible mantindre el mateix equip.