ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Xavi parla sobre el seu interés en Pepelu

Per Blanquinegres · 30 Abril, 2024

Pepelu, fitxatge destacat de la temporada, ha demostrat ser un element vital en l’entramat tàctic de Rubén Baraja. Amb la confiança absoluta del tècnic, Pepelu ha sigut una presència constant en el terreny de joc, acumulant un impressionant total de 2.945 minuts disputats en la lliga, sent el jugador de camp amb major nombre de minuts de LaLiga, sense contar els porters, així com situant-se com el segon jugador amb més temps de joc en l’equip, només per darrere de Giorgi Mamardashvili.

Destacant també per la seua aportació golejadora des del punt de penal, Pepelu ha convertit sis gols en la temporada actual, tots ells des dels onze metres, la qual cosa ho consolida com un especialista en esta faceta del joc. El seu lideratge dins i fora del camp és innegable, sent titular en els 33 partits de LaLiga disputats fins a la data i contribuint de manera significativa al rendiment de l’equip.

En una plantilla on la competència pels llocs és intensa, Pepelu destaca com un dels pilars indiscutibles del València CF. Al costat de Mamardashvili, Hugo Duro, Cristhian Mosquera i altres companys, forma part del nucli sòlid de jugadors que han sigut fonamentals en la campanya de l’equip fins al moment. El seu rendiment i dedicació el posicionen com un dels millors fitxatges dels últims anys per al club de Mestalla.

Segons ha revelat el diari Marca, el Barça té controlat i monitora i segueix l’evolució de Pepelu. Fins i tot Xavi li va donar l’enhorabona de manera personal a Pepelu després del partit enfront del Barça a Mestalla. La conversa es va produir a Mestalla en el túnel de vestuaris. Xavi va felicitar a Pepelu pel seu bon rendiment i la seua excel·lent temporada.

Però en clau futbolística, darrere d’esta felicitació està la certesa que tenen tant Xavi com el seu cos tècnic -i els scoutings i tècnics del Barça– del salt avant que ha donat Pepelu esta temporada. En definitiva, darrere d’eixa felicitació hi ha informes positius del club blaugrana que parlen de les bones qualitats del jugador. I és que Pepelu juga precisament en la posició que l’FC Barcelona vol reforçar de cara a la temporada que ve.

A Xavi li van preguntar al finalitzar el partit sobre si li agradava Pepelu, i va contestar que “m’agraden molts futbolistes del València. Javi Guerra, Pepelu, Gayà… Però m’imagine que ells voldran seguir en el seu equip de tota la vida”.