ACTUALITAT  

Vicente del Bosque presidirà la Comissió de Supervisió de la RFEF

Per Mauro Pérez · 30 Abril, 2024

Pilar Alegria, Ministra d’Educació, Formació Professional i Esports, ha anunciat que Vicente del Bosc dirigirà la recentment formada Comissió de Supervisió, Normalització i Representació de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Esta comissió, acceptada pel president de la RFEF Pedro Rocha en acord amb el president del COE Alejandro Blanco, té com a objectiu principal assegurar i demostrar total transparència en la normalització de la Federació i en el seu pròxim procés electoral.

“Per a mi és un orgull anunciar que la persona que exercirà la presidència d’esta Comissió és Vicente del Bosque”, ha expressat Pilar Alegría després de la reunió del Consell de Ministres. Del Bosque, campió del món i d’Europa, és considerat una figura volguda i respectada en l’àmbit del futbol espanyol, i s’espera que el seu lideratge siga fonamental per a abordar els desafiaments futurs de l’esport.

La Comissió estarà integrada per persones independents de reconegut prestigi, al costat de les quals el futbol espanyol enfrontarà importants reptes, inclòs el disseny de la candidatura per al Mundial de 2030.

D’altra banda, el Consell Superior d’Esports ha posposat la decisió sobre Pedro Rocha, president de la RFEF, a causa d’una sol·licitud de documentació per part del Tribunal Administratiu de l’Esport. La votació sobre una possible suspensió de Rocha es durà a terme en els pròxims dies, una vegada es reba i analitze la documentació requerida.