+  PRIMER EQUIP  

Gary Neville es reuneix amb Suso Gª Pitarch

Per Blanquinegres · 19 Gener, 2016

El mercat de fitxatges continua obert per a tots els equips interessats en acudir a ell, i està situació no és aliena per al València CF, tot i que el missatge de cara a la galeria és el de que no hi ha necessitat de fitxar tenint el potencial que es té i sobretot tenint la infermeria amb peces importants encara per acoblar a l’esquema de Gary Neville.

Un Gary Neville que tot i això, segons publicaven els companys de El Desmarque València, va ser vist ahir a les oficines de l’entitat blanquinegra quan Kim Koh i Jesús Gª Pitarch ja s’encontraven en l’interior dels despatxos situats a la Plaça de l’afició. El contingut exacte de les converses entre este trio no són conegudes però el que si és segur que dins d’una xarrada per parlar de la dinàmica actual per la que travessa l’equip, opcions per incorporar en estos dies es posarien damunt de la taula.

La posició que més agradaria per reforçar seria la defensa, un autèntic maldecap en el que es porta de temporada. Este VCF s’ha oblidat de demostrar la solidesa de la campanya passada i un central, tot i la gran quantitat de jugadors amb els que compta hui en dia el VCF, seria una bona opció per incorporar.

Cert és que amb l’overbooking existent, primer s’hauria de donar eixides per poder deixar entrar. Els noms que podrien arribar a Mestalla continuen sent molt difusos. Diferents mitjans a la Ciutat del Túria han pogut senyalar noms com N’Kolou, Ranocchia o el mateix Mangala, segons publiquen a les illes britàniques. Prop o llunyans de Mestalla estos noms portarien al menys alguna cosa més de pes sumant experiència i edat a un equip amb una manca molt important de líders assaonats en mil i una batalles. Un perfil que podria arribar des d’el consens que marcarien els dos pes pesats a l’hora d’entendre la gestió esportiva, Suso-Gary, sempre amb el beneplàcit d’un Peter Lim que és l’última part de la cadena en tot l’aparat tant institucional com esportiu.