+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gary Neville: “Done les gràcies per la paciència del valencianisme”

Per Blanquinegres · 23 Gener, 2016

El tècnic del VCF ha aparegut en un horari diferent per la sala de premsa de la Ciutat Esportiva del VCF per tal de repassar tota l’última hora del partit de demà a Riazor. Una jornada més, els dubtes es tiren damunt dels blanquinegres i a banda de l’aspecte més futbolístic, l’última hora del cas Parejo ha sigut tendència al Media Center de Paterna.

 

Crec molt, sóc molt optimista i els jugadors estan treballant molt bé. Els resultats abastats no són suficients. Necessitem guanyar en Lliga. Entre la meua arribada i l’altra etapa no hi ha molta diferència. Crec en el treball que s’està fent. Done les gràcies per la paciència de l’aficionat del València.

L’explicació ja va ser detallada dijous passat i ja vaig dir que no hi ha cap problema entre Dani i jo. Dani i jo estem contents amb la decisió i dijous va estar al camp amb molt bon esperit i amb lluita.

Preferisc parlar del partit. Quan vaig reunir-me amb Suso dilluns vaig dir que era la possibilitat de poder parlar sobre el desenvolupament del Club i amb Layhoon ahir, si haguérem volgut que fora més privat haguérem elegit altre lloc. Açò és un Club de futbol i és el normal. Si haguérem buscat secretisme haguérem elegit altre lloc.

El partit davant Las Palmas va ser bo en molts aspectes i he pogut vore coses bones i clar que hi han altres a millorar però dijous haguérem merescut guanyat. Espere vore una garra i lluita per guanyar en Lliga. Hui comença eixe partit. Davant Las Palmas poguérem vore concentració.

Sempre és així, donam algo més de temps. A l’equip li estava costant abans de que jo arribara ací. Com pot un entrenador canviar les coses en 4 setmanes. L’equip esta lluitant en tots els partits i sempre hi han gols busquem remuntar. És frustrant. Qüestionar el meu treball en 4 setmanes no és just. Hi ha que guanyar però també hem de fer les coses bé en el vestidor.

No podem continuar en bucle. Necessite a Soso, Enzo, Diego.

Crec que Dani sí es quedarà.

El treball que fem ens ha permès a observar una millora. Li done les gràcies a Álvaro per l’esforç fet. El seu treball ha sigut important. Necessite el 100% d’Álvaro.