+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Gary Neville: “Amb el segon gol ha canviat tot”

Per Blanquinegres · 06 Març, 2016

El tècnic del VCF compareixia davant els mitjans de comunicació després de sumar una nova decepció davant l’Atlètic de Madrid (1-3).

Anava a eixir Álvaro però amb l’expulsió hem pensat una cosa i al remat se l’hem jugada

Tenim una teoria que hem portat tota la setmana i crec que el pla ha servit durant 70 minuts. El gol a pilota parada ens ha fet molt de mal. El canvi de Parejo ha sigut l’estratègia que volíem. Cheryshev té problemes musculars i no volíem arriscar. Enzo igual.

No vaig a assenyalar a cap jugador i he de visionar que hem fet bé però els primers 25 minuts de partit no hem estat. Diego ha estat molt bé i perdre a Santos a sigut el remat que ha provocat que tot canviarà. Estic decebut perquè pensava que després de perdre la setmana passada hem comes la mateixa errada.

Crec que davant el Màlaga ho férem molt bé i hui no hem estat igual a l’hora de defensar la pilota parada i la roja ha sigut anar per darrere.

Davant el Màlaga estiguérem mol concentrats el 30 últims minuts. No és una qüestió física.

Ha canviat tot quan hem rebut el segon gol. Quan teníem 10 homes ha sigut treballar per empatar. Estem davant un dels equips més potents d’Europa. La meua valoració és eixa, no se que haurà dit Simeone.