ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Garay ja es troba a València després de la seua visita al doctor Maestro

Per Josep Prats · 26 Novembre, 2019

L’argentí no va poder estar davant el Betis per unes molèsties a la zona lumbar. Amb el pas dels dies eixes molèsties no amainaven i es complicava la seua participació al València-Chelsea. Segons ha informat Superdeporte, tot va començar dilluns després d’una telefonada al doctor Maestro. L’asturià el va tranquil·litzar i li va dir que jugaria. Garay no s’ho va pensar dos vegades i va viatjar de seguida a Gijón.

Garay va entrar a quiròfan a les 22:00 hores per a ser infiltrat. Va dormir a un hotel de la ciutat asturiana i esta vesprada ha pres un avió cap a València. Quan ha aterritzat, se’n anat directament cap a Paterna perquè avaluen el seu estat físic.

El pla és que l’argentí acompanye a Paulista en la defensa, malgrat que no haja treballat durant tota la setmana amb el grup. Celades ho ha esperat fins al final i l’ha inclòs en la llista de 19 per al partit de demà.

Si finalment no pot jugar, Mangala seria el seu substitut. A més, el tècnic andorrà també compta amb Hugo Guillamón per si Garay no pot jugar.