ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Garay fa oficial el seu nou projecte relacionat amb l’esport

Per Alex Alfaro · 21 Septembre, 2023

Al juliol de 2021, Ezequiel Garay anunciava la seua retirada oficial del futbol professional després de tres anys de calvari a compte de les lesions. Des de llavors, l’argentí s’ha dedicat bàsicament a les inversions immobiliàries, a través de l’empresa que té al costat de la seua exdona, Tamara Gorro, ‘Gargot’.

Però sembla que això no és suficient i l’exjugador ha decidit emprendre un nou rumb. Ara, de la mà d’un altre esport com és el pàdel, al qual és habitual veure-li jugar, tal com publica en les seues xarxes socials.

El futbolista ho ha fet oficial a través del seu compte d’Instagram: “Els somnis comencen per il·lusions, el meu ja està en camí. El joc comença en el 2024″, ha escrit l’exjugador del Reial Madrid al costat d’un vídeo en el qual se li pot veure en un solar, on previsiblement estaria construint unes pistes de pàdel.

És poc més el que se sap sobre aquest nou projecte. Però el que sí que queda clar si s’ha de jutjar per aquestes imatges és que Garay ha volgut estar molt present durant tot el procés.