+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Gaizka Mendieta: “Dubtar d’estos professionals és injust”

Per Blanquinegres · 16 Octubre, 2015

Aprofitant la presentació d’un campionat de Futbol a escala, el futbolí, Gaizka Mendieta va ser el padrí de luxe d’este acte que vinculava al mític ex jugador amb el València CF. Blanquinegres.com va acudir a esta vetlada per poder xarrar amb el ‘6’ més recordat de la recent història del VCF. Durant esta distesa conversació, Mendieta va repassar en que es bassa actualment el seu dia a dia. Evidentment, el basc creu que prompte el grup de Nuno Espírito Santo tornarà a rendir com ho va fer la temporada passada.

 

Va acabar-se el futbol i després vaig tindre més temps lliure, més flexibilitat d’hores i vaig dedicar-me a la meua passió, la música. De jugador ja anava als concerts. Sempre he tractat combinar les dos passions, les dos meues il·lusions.

De moment, amb la meua vinculació com comentarista a Anglaterra, el Mundial de veterans, la musica i altres temes… quasi no tinc temps per a res més. Estic estudiant per a traure’m el títol d’entrenador. Així que estic en un procés de formació que no sé on me portarà. Hui per hui, entrenar no és una opció, requereix temps i dedicació i no puc donar-li’l. El futbol sempre estarà present només les oportunitats me diran.

Cada jornada son punts, oportunitats que es guanyen o es perden. Esperem que el VCF arribe prompte a eixie punt. Dubtar d’estos professionals que han donat tant la temporada passada és injust. El Club i l’afició han de treballar per tornar a la ruta de l’èxit.

No, no s’ha perdut comba. Estant en 3 competicions l’equip té potencial i armes per estat ahí dalt i lluitar per els llocs Champions.

Els aficionat anglesos gaudiren molt del joc del VCF la temporada passada per vore com el joc es pareixia molt al futbol Premier, molt físic, molt directe i crec que ahí es on veia un vincle. A més, la Lliga es segueix molt i això ajuda perquè el nombre de aficionats apuge.

Hi han coses diferents, hàbits del Club, però des de la Directiva si que es veu que hi han premisses britàniques, tot i això sempre hi hauran coes que es mantenen típiques espanyoles per la seua historia.

La cantera és important, és el futur i el VCF sempre ha tingut un vincle molt gran amb el Mestalla i tota l’Acadèmia. Crec que el fet de vore jugadors com Gayà, Alcacer, fa que els xavals es motiven i vegen que el camí no es massa llarg, per a competir. En definitiva és el VCF el que es beneficia.

El VCF per Club, per història, per tot és un equip que hauria d’estar sempre en Champions, és cert que la Lliga és difícil, molt competitiva amb equips com l’Atlètic, el Sevilla, el Vila-Real però el VCF ha de lluitar per mantindre al Club en Champions i adquirir eixa experiència per vore prompte al VCF lluitar.

No ho sé, només el temps decidirà. Si hi ha algun moment de la meua vida que me creua en el camí del VCF i és beneficiós per als dos, així serà i serà perquè ambdós parts pensem que es molt bo per a les dos parts.

Gaizka BN2