Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gabriel Paulista s’ha retirat de l’entrenament per un fort colp

Per Pablo Marquez · 03 Novembre, 2022

El València s’enfrontarà el pròxim diumenge a la Reial Societat en el Reale Arena. El club de la capital del Túria es conscient que només queden dos partits abans del Mundial. Per això, la idea de Gattuso i els seus jugadors és sumar la major quantitat de punts possibles.

No obstant això, el València arribarà al partit amb baixes importants. Mouctar Diakhaby i Ilaix Moriba no tornaran fins a després del Mundial per uns problemes musculars. Amb la baixa de Diakhaby hi ha grans dificultats per a Gattuso a l’hora de formar la defensa.

A més d’això, Gabriel Paulista ha abandonat l’entrenament de hui abans de temps. El central brasiler ha sofrit un fort colp amb el qual s’ha retirat de la sessió. En un principi, no pareix greu i podria estar davant la Reial Societat, però haurem d’estar pendents als pròxims entrenaments per a veure quina és la situació de Paulista.

En cas de no poder recuperar-se a temps, Gattuso només podrà comptar amb Eray Cömert, Cenk Ozkacar i el central del filial, Cristhian Mosquera. Les baixes han sigut claus en els últims partits del València. Per esta raó, Gattuso espera que Paulista puga arribar sense problemes al partit i poder ajudar als seus companys a sumar tres punts importantíssims.