Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gabriel Paulista aplega a 200 partits amb el València i espera la renovació

Per Marc Santiago · 08 Juny, 2023

Gabriel Paulista acaba d’aplegar a la xifra de 200 partits amb el València CF. Xifra que l’avala com un dels líders de l’equip i que demostren el gran compromís que ha tingut sempre l’hispano-brasiler amb l’escut. El central va aplegar a aquesta xifra el passat partit contra l’Espanyol i després d’aconseguir la salvació a Sevilla, va rebre una camiseta commemorativa per part del club.

Si bé la temporada no va començar bé per al de Sao Paulo, a causa d’una mala forma i de l’aposta de Gattuso per Comert i Diakhaby com a parella de centrals, a poc a poc ha anat recuperant el seu lloc a l’onze titular. Amb l’arribada de Baraja a la banqueta, el de Valladolid ha sabut recuperar la millor versió de Paulista, que ha sigut fonamental en molts partits importants en aquest tram final de temporada.

El jugador acaba contracte en 2024, però des del club tenen la intenció de renovar-lo. Això si, el jugador hauria de fer un esforç pel que fa a l’econòmic, ja que té trenta-dos anys i el València està passant per un moment delicat en matèria de pressupost i marge salarial. Paulista no tindria cap problema en rebaixar-se la fitxa i li agradaria seguir en el club.

Amb aquesta, ja han sigut 6 temporades les que ha disputat Gabriel amb el València, on ha demostrat compromís i treball sempre. Inclús quan el club deixà de disputar competició europea, el central hispano-brasiler va voler renovar i continuar lligat més anys amb el València. Baraja ha aconseguit traure la millor versió del futbolista, cosa que tant club com jugador necessitaven després d’una mala ratxa.