+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

G. Neville: “Jo no li vaig dir a cap jugador que no mereixia la camiseta del VCF”

Per Blanquinegres · 20 Gener, 2016

Gary Neville ha parlat al Media Center per tal de repassar tot el que es ve de cara al partit de quarts de Final de la Copa del Rei que demà es disputarà a Mestalla. El tècnic també ha tingut temps per parlar del que va ser el nou desastre del VCF en Lliga davant el Rayo.

 

Estic còmode ara perquè he pogut veure el partit davant el Rayo i sé el que va passar. Va haver-hi coses a la 1a part que em van agradar molt. A la 2ª part va haver un canvi d’intensitat i d’actitud. Va passar davant Eibar, Getafe … Hem mostrat un bon ànim remuntant. Sempre parle de rendiment mantingut. Tenim molts jugadors joves però molt bons. A la 2ª part va ser un partit diferent. Estic content del que s’ha vist en els últims tres partits. Ha considerat que el duel davant el Rayo és fàcil d’explicar. La 1a part va ser difícil i en la 2ª va haver un canvi d’actitud. El que busquem és un rendiment mantingut.

Em quede amb el sentiment de lluita que ofereixen els jugadors sempre des que jo vaig arribar. Tenen caràcter i tenen talent. Ells volen un entrenador que assumisca la responsabilitat i jo, jugadors que façen el mateix. Estem tots junts.

Clar que hi ha decepció, però estime en les seues paraules una reacció, també en cada minut d’entrenament. Les paraules d’Alcácer i Negredo són les que vull escoltar. Jo he d’assumir la responsabilitat dels resultats.

No li he dit als jugadors qui jugarà i en esta ocasió no vaig a anunciar-ho. Ryan i Jaume han treballat molt bé.

No sóc conscient de cap conversa amb Javi Fuego per marxar. Està amb l’equip mèdic i encara no està disponible. Però és un dels meus capitans, té experiència i vull que estiga com més prompte millor en el grup. Però cal prendre precaució.

Per exemple, Lucas Orban i André Gomes no estaran demà. Bakkali tampoc, s’ha portat un fort cop en l’entrenament. No vos estic ocultat res. Simplement hem tingut problemes per completar la convocatòria.

La reunió de dilluns està organitzada des de la setmana passada i ja vaig reunir-me amb ell abans de que fora nombrat director esportiu. Hi ha massa fascinació pels fitxatges. És horrible per a un entrenador parlar de noms que no estan ara mateix en el nostre vestidor i jo confie en el que tinc, confie en els meus homes i és una falta de respecte parlar sobre els que no estan. El Club ja ha demostrat quina es la postura oficial.

Este mercat només crea distracció i soroll innecessari i jo no puc treballar en mig de rumors i més quan la dinàmica de resultats no és res bona.

Diego va parlar amb el doctor i ha estat fora amb permís del Club 2 dies. No hi ha cap problema amb ell.

No és nerviosisme, perquè els jugadors nerviosos no juguen com davant el Rayo a la 2a part. Accepte qualsevol cosa que diga un mitja de comunicació però hi ha una línia que no és pot creuar, jo no li vaig dir a cap jugador que no mereixia la camiseta del VCF. Sou justos i respectuosos amb mi però hem de corregir les coses que no són carteres. No m’importa que es parle de rumors però no accepte que es pose a la meua boca coses que no he dit.

Jo no prioritze, el partit de demà és molt difícil siga de Lliga, de Copa o el que siga.

L’afició ha sigut molt pacient amb mi i vull donar-li tot, victòries, lluita, esforç. No puc donar-li més les gràcies per el suport i ells son l’ànima de l’equip, no pot haver hi queixa alguna. Mentres es puga vore garra, lluita així crearem un vincle amb l’aficionat i estic molt agraït. Demà ens recolzaran i li donem les gràcies.

Gayà estarà a la convocatòria. Ha entrenat molt bé i porta el seu temps la recuperació. Porta 2 setmanes entrenant bé. Ha hagut una paciència entre ell i nosaltres. Encara hi ha que decidir si estarà en la banqueta o si eixirà d’inici.

No hi ha cap problema amb Aymen. Demà tornarà a la convocatòria i els seu ànim és molt bo, ha entrenat com el professional que és.

Este equip respon en tots els partits que hem jugat.

Demà vull rendiment des d’el minut 1 fins al 90, ho busquem sempre.

El primer partit sempre te dona confiança i anar amb avantatge pot ser bo. Hem marcat en tots els partits de Copa.