Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Florentino Luís és una opció per al València per a reforçar el migcamp

Per Pablo Marquez · 27 Gener, 2021

El mercat de fixatges finalitza el pròxim dilluns i, com ja va passar el passat estiu, el València no ha fet els deures i l’equip no ha sigut reforçat amb altres futbolistes per a poder lluitar per objectius més ambiciosos. La política econòmica de Peter Lim ha deixat al club amb poc marge de maniobra per a escometre operacions que pareixen senzilles.

No obstant això, el València continua sondejant el mercat a l’espera d’aconseguir allò que busca. De fet, segons ha informat el portal digital Diario de trasnferencias, el València està interessat en tancar la cessió del migcampista del Benfica, Florentino Luís. Segons ha afegit el portal digital, la cessió li costaria al València un milió d’euros i, a més, comptaria amb una opció de compra de vint-i-cinc.

FLORENTINO LUÍS BUSCA TINDRE MINUTS

El migcampista portugués només té vint-i-un anys. El futbolista està actualment cedit al Mònaco, però la falta d’oportunitats rebudes podria obligar el Benfica a trencar la cessió i buscar un altre equip a Florentino Luís.

El migcampista portugués només ha disputat esta temporada un total de sis partits amb el conjunt francés. Esta situació no agrada al Benfica que ja està pensant en una possible eixida de Florentino Luís, ja que volen que puga acumular minuts.

NECESSITAT URGENT DE FITXAR UN MIGCAMPISTA

Per la seua part, el València necessita de forma urgent reforços en eixa demarcació. Ara mateix, el club de la Capital del Túria només té a Daniel Wass, Carlos Soler, Uros Racic i els jugadors del filial Vicente Esquerdo i Koba. També és important recordar que Soler i Racic estan tocats i estan forçant, perquè no hi ha més futbolistes en eixes posicions.

Per això, la necessitat de fitxar un migcampista és imperiosa. Javi Gracia continua demanant el fitxatge d’un jugador amb eixes qualitats des d’agost. El temps s’esgota i el València continua sense reforçar l’equip. Amb una situació tan dramàtica, en la qual l’equip està molt a prop de les posicions de descens a segona divisió, pareix increïble que des del club no s’haja pres la decisió de reforçar la plantilla.

Regístrate en DAZN y disfruta del primer mes gratis. Después 9,99€ al mes sin permanencia.