Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Filtren la tercera equipació del València C.F 23/24

Per Alex Alfaro · 05 Juliol, 2023

Acaba de ser filtrada la que serà la segona camiseta del València la pròxima temporada. El mes de Juliol és un mes de novetats i sorpreses entre el valencianisme: campanya d’abonaments, calendari de La Liga, primers fitxatges i per descomptat la camiseta de la pròxima temporada.

No obstant això, arribarem a l’anunci oficial sabent ja com vistiran els jugadors del València la pròxima temporada. Els lectors de Blanquinegres ja coneixen quin serà la primera camiseta i ara coneixem ja quin serà el segon equipament.

Fa unes setmanes es mostrava una camiseta taronja que fonts del club ràpidament van negar que fora l’equipament oficial. Doncs bé, aquesta vegada ha sigut el portal ESVAPHANE, especialistes en el món de la filtració de camisetes, els qui han donat a conéixer la que serà la tercera camiseta oficial de la pròxima temporada. Serà un disseny blau amb ratlles elèctriques i amb l’escut de Puma i del València daurats.

La primera equipació

Al llarg de les últimes setmanes s’ha filtrat les camisetes vestir el València de cara a la pròxima temporada. Segons van informar un grup d’aficionats a través de @a_oposicion han publicat una camiseta que podria ser la de la pròxima temporada.

El disseny recorre als models clàssics de la samarreta del València amb els colors blanc i negre però amb detalls daurats en les mànegues i en el coll. A més, també es recorre a un coll alt que feia temps que no s’utilitzava en una primera camiseta.