ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ferran Torres parla sobre la seua relació amb la premsa

Per Alex Alfaro · 17 Octubre, 2023

Ferran Torres va parlar esta setmana en “ElHormiguero”. L’exjugador del València i actual futbolista del Barcelona va deixar una gran quantitat de titulars. El davanter valencià compte en el seu palmarés amb una Copa del Rei, una Copa de la lliga d’Anglaterra, una Premier League, una Supercopa d’Espanya i una lliga, així com una Euro sub-17 i una Euro sub-19.

Importància de la salut mental

“Vaig tindre una lesió al peu i arran de la mateixa no vaig aconseguir posar-me al meu nivell físic i com de cap estava un poc feble, un poc fluix, vaig passar un sot a nivell mental”, ha admés el convidat. “Va ser un any dur però hui dia pense que ha sigut el millor any de la meua vida perquè vaig aprendre un munt, vaig traure més coses positives que negatives i gràcies a això vaig construir el Ferran Torres que s hui”, ha destacat.

Gràcies a la lesió vaig aprendre a centrar-me en el que puc controlar, en el que depén de mi, i a partir d’ací que ni el meu cercle de confiança ni jo mateix em puga retraure res. Si vaig convocat per a mi és un orgull, però si no vaig intent que em servisca de motivació per a saber què més he de fer per a tornar a ser convocat, ha afirmat el blaugrana, a qui Pablo Motos ha preguntat quina costa més, superar una lesió o recuperar la confiança en un mateix. “La confiança en un mateix”, ha assegurat. “Des de sempre estem en el focus mediàtic, tothom té dret a opinar de nosaltres, i crec que posar-se en mans de professionals no és una cosa dolenta, sinó que és una cosa que cada vegada s’ha de naturalitzar més. I a partir d’ací ajuda molt l’autoconfiança”, ha agregat.

Relació amb la premsa

En l’anterior convocatòria de la selecció espanyola vaig ficar dos gols i després vaig comparéixer en roda de premsa. Ací vaig ser un poc fanfarró, perquè a mi m’agrada a vegades ser un poc fanfarró, i vaig dir que per mi, pel meu bé, pel meu benestar i per la meua salut mental tinc bloquejada a tota la Premsa. No llig res ni tinc contacte amb la Premsa perquè no m’importa el que diguen de mi. Jo sé el que faig bé, el que faig malament i el que em sacrifique per a aconseguir el que vull”, ha deixat clar l’ex jugador del Manchester City. “El problema que tenim les persones és que llegim 100 comentaris bons i un dolent i ens quedem amb el dolent”