Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Ferran Torres i el City arriben a un acord

Per Blanquinegres · 15 Juliol, 2020

L’extrem valencià de Foios ha arribat a un acord per a fitxar pel club anglés Manchester City durant aquest mercat estival.

El conjunt entrenat per Pep Guardiola vol suplir la baixa de Sané, traspassat al Bayern de Munich, amb el fitxatge del valencianista i Ferran era un nom que la secretaria tècnica del City tenia apuntat en roig

Segons ha informat Eurosport durant el dia de hui els representants del jugador i representants del Manchester City han mantingut una reunió on les dos parts han arribat a un acord total pel jugador. El valencià firmarà un contracte llarg i una fitxa anual alta.

Ferran no respon a l’oferta de renovació

El jugador de Foios té una oferta de renovació damunt la taula, a la qual encara no ha contestat. Si no renova, l’any que ve podria anar-se’n debades. El jugador i el València CF no han arribat a cap acord ni en la parcel·la econòmica ni en l’esportiva i és per això que la seua desvinculació del València CF era un secret a veus.

El City haurà de negociar amb el València CF

El conjunt entrenat per Pep Guardiola haurà de negociar amb Peter Lim per tal d’arribar a les pretensions que vol aconseguir el club de Mestalla pel jugador de la pedrera valencianista.

El fitxatge del jugador de Foios deixarà en les arques valencianistes uns 50 milions d’euros degut a que sols li queda un any de contracte