+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Feghouli:”Anem a tractar de guanyar per la nostra afició”

Per Blanquinegres · 31 Desembre, 2014

El VCF s’ha exercitat per última vegada en l’any 2014 i al Media Center de Paterna ha comparegut l’algerià, Sofiane Feghouli. Un Feghouli que ha rebut el permís per part de la seua selecció de incorporar-se un dia més tard a la concentració de cara a la Copa d’Àfrica. Afortunadament, la suplica realitzada per el VCF ha donat el seus fruits, i Feghouli podria. en cas que així ho demane Nuno, ser de la partida el proper diumenge davant el Reial Madrid.

Precisament del rival del diumenge ha parlat el jugador algerià. “Jugar davant el Reial Madrid és sempre especial que qualsevol jugador al món vol jugar. Anem a fer el màxim per poder guanyar este equip i així donar una alegria a la nostra afició”.

Sense cap dubte Sofiane, li atorga tota la pressió que puga haver al conjunt blanc, “ells son els favorits, però anem a tractar de guanyar per la nostra afició, al camp tot és possible”. Respecte la possible manera de batre a un conjunt que porta 22 victòries consecutives, el més important per al ‘8’ blanquinegre ha dit és estar sempre al mateix nivell competitiu.

Feghouli, estaria totalment disposat a renovar amb el VCF, per a ell el València és el conjunt que li va obrir les portes de jugaré a un gran d’Europa. “El meu cap i el meus peus esta ací sa València”.

Altre assumpte al que ha sigut qüestionat l’algerià ha sigut que si té algun dubte de com pot arribar físicament després de la fi de la Copa d’Àfrica. Un aspecte que ja va patir fa ja dos anys, quan la competició del seus continent li va deixar molt minvat. Feghouli, es troba molt tranquil ja que diu que durant estos mesos, l’equip de preparadors físics tant del VCF com de la seua selecció li ha preparat de la millor forma possible.

Finalment, el jugador blanquinegre ha fet un balanç de l’any que finalitza i ha expressat els seus desitjos per al nou any. “Del any 2014, els gols fets davant el Rayo, sempre son un alegria fer gols i per al 2015, espere que el VCF regrese ala Champions League”. A l’igual que ja va fer el capità, Parejo, Feghouli, també s’ha atrevit a incloure un títol com la Copa del Rei.