+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Feghouli: “Estem dins dels nostres objectius”

Per Blanquinegres · 06 Abril, 2015

El VCF ja prepara la 2a final de les 10 que quedaven. Ahir, a la primera, el conjunt de Mestalla va deixar-s 2 punts com a local. A sala de premsa de la Ciutat Esportiva de Paterna, ha comparegut el jugador algerià, Sofiane Feghouli, un jugador que del derby disputat d’ahir va abandonar Mestalla amb un envenat al que el jugador li llevava importància.

El vestidor valencianista com ja fera ahir, continua amb el missatge de fugir de l’empat abastat davant el Vila-real. “Queden 9 jornades, si és cert que amb l’empat d’ahir estem un poc decebuts, però esperem reaccionar i guanyar dijous, serà difícil davant un bon equip” fent referència ja al partit davant l’Athletic Club.

Preguntat sobre si l’objectiu s’allunya o no tenint en compte la força de la resta de rivals, Feghouli reconeixia que tot “és mes fàcil quan només juguem la Lliga, estem en esta situació tot l’any. Hem d’aprofitar-lo, de moment estem dins dels nostres objectius”.

“Nosaltres només ens fixem en el partit de dijous a Bilbao, però també sabem que queden 9 partits i tot pot definir-se en l’última jornada” deia el jugador dretà sobre el calendari dels blanquinegres. Sobre els rivals, el Sevilla i l’Atlètic, Feghouli confessava que “van a estar fins al final, nosaltres també”.

Sobre la polèmica iniciada per el tècnic visitant i l’herba no regada de Mestalla, Feghouli ha volgut tancar el tema tot i que assegurava que “per als equips era igual de complicat. No ha afavorit a un equip més que a l’altre i cal oblidar-se ja d’este tema”.

Pr últim, Feghouli afegia l’última hora sobre el seu company, Gayà. “Esta trist, demà li faran una ecografia i vorem l’abast real de la lesió. Al vestidor hi han altres peces que poden suplir l’absència de Jose”.